ISKOLÁK

FAV_IkonFeher

A Karriercasting egyedülálló életpálya-rendszer és módszertan. Komplex, az aktuális egyéni kompetenciabázisból induló, a versenyszféra piaci igényeihez igazodó szemléletmóddal, 20 év beválási tapasztalataival, az életvezetést s az életminőséget alapjaiban meghatározó személyes  kérdésekre és  kihívásokra válaszolunk, s nyújtunk azokban konkrét, megvalósítható, variabilis alternatívákat.

Alaptételünk bizonyított tény: mindenki több dologban tehetséges és produktív. Így közelítünk minden kihíváshoz, legyen szó szakmaválasztásról,  középiskolai pályaorientációról, továbbtanulásról, a felsőoktatási képzésből kikerülők bevezetéséről a munka világába, vagy éppen már pályamódosításról, az ehhez kapcsolódó képzésekről. Munkánk egyediségét és hatékonyságát szakembereink által birtokolt és alkalmazott több évtizedes tudás és tapasztalat adja. Ez teszi lehetővé projektjeinkben az oktatás, a szak- és felnőttképzés, a szakigazgatás és a forprofit szféra szakértői szintű támogatását. Egyedi módszertanunk segítségével személyre, csoportra szabott megoldásokkal segítjük a minket megkereső iskolák és képző intézmények munkáját. Emellett partnerségeket keresünk és ápolunk szakigazgatási szervekkel, karrierirodákkal, kamarákkal, pedagógiai szolgáltatókkal, alapítványokkal.

Programjaink, rendezvényeink jelentős része

  • továbbtanulók, felvételizők, pályaválasztók, -módosítók, tudatos karrierre vágyók részére,
  • középiskolás, egyetemista korosztálynak, valamint
  • az őket ebben támogatóknak, pedagógusoknak, szülőknek ajánl konkrét, személyes szakmai segítséget.

Tantestületi és szülői értekezleteken, osztályfőnöki órákon, diák-, karrier-, szakmai és fordított napokon rendkívül hasznos, tanulságos, érdekes program.

Itt olvashatja azok véleményét, akik mindezt már megtapasztalták.

Néhány bejegyzés kedvcsinálónak:

  • “Hihetetlen lehetőség ez a különlegesen komplex vizsgálat mindenki számára. ”
  • “Érdekes volt, izgalmas volt, hasznos volt, feltöltött”
  • “komoly önbizalmat adott”
  • “egészen új oldalaimat is megismertem”
  • “döbbenetesen találó”
  • “Friss ötletekkel gazdagodtam, melyek új utakat is megnyitnak előttem.”

Bejelentkezés, érdeklődés, időpont-egyeztetés: 

MAIL: info@karriercasting.hu