TANÁROKNAK

FAV_IkonFeher

 

A Karriercasting egyedülálló életpálya-rendszerét és módszertanát örömmel mutatjuk be tantestületi és szülői értekezleteken, osztályfőnöki órákon, diák-, karrier-, szakmai és fordított napokon.

Mottónk: meglátjuk, aki vagy, s megmutatjuk – aki lehetsz!

A visszajelzések egybehangzóan hiánypótló, hasznos, tanulságos, alkalmazható, s emellett rendkívül érdekes, izgalmas programnak tartják, mellyel mindenkinek időben (16 éves kortól) találkoznia kellene. Véleményeket itt olvashat.

Néhány bejegyzés kedvcsinálónak:

  • “Hihetetlen lehetőség ez a különlegesen komplex vizsgálat mindenki számára. ”
  • “Érdekes volt, izgalmas volt, hasznos volt, feltöltött”
  • “komoly önbizalmat adott”
  • “egészen új oldalaimat is megismertem”
  • “döbbenetesen találó”
  • “Friss ötletekkel gazdagodtam, melyek új utakat is megnyitnak előttem.”

Komplex, az aktuális egyéni kompetenciabázisból induló, ugyanakkor a versenyszféra piaci igényeihez igazodó szemléletmódra, 20 év beválási tapasztalataira épülő rendszerünk és módszertanunk folyamatosan az élet terepén vizsgázik.

A személyes életvezetést s életminőséget alapjaiban meghatározó kérdésekre és kihívásokra konkrétan, akár 12 órán belül válaszolunk. Minden esetben megvalósítható, variabilis, későbbi élethelyzet-váltásokkor is rugalmasan és biztonságosan alkalmazható alternatívákat nyújtunk. Munkánk alapja az a tény, hogy valamennyien bizonyítottan több dologban tehetségesek és produktívak vagyunk.

Szakembereink pszichológus, grafológus, pedagógus diplomával, pályaválasztási, HR, munkaerő-piaci, szakigazgatási, sport- és alkotói múlttal, a versenyszférában 20 éves kiválasztási és beválási tapasztalatokkal, valamint krízisintervenciós felkészültséggel és gyakorlattal  rendelkeznek. Olyan specialisták, akik minden napjukat “éles terepen” töltik, ahol  felelősséggel és hatékonyan tudnak szakértői lenni a döntéshelyzetben lévőknek, döntnököknek. Munkánkra cégek, szervezetek vezetői éppúgy számítanak és számíthatnak, mint magánszemélyek.

Programjaink, rendezvényeink jelentős része

  • továbbtanulók, felvételizők, pályaválasztók, -módosítók, tudatos karrierre vágyók részére,
  • középiskolás, egyetemista korosztálynak, valamint
  • az őket ebben támogatóknak, pedagógusoknak, szülőknek ajánl konkrét, személyes szakmai segítséget.

Egy emberként azért dolgozunk, hogy minél többen biztonsággal megtalálják helyüket és számításukat aktuális élethelyzet-lehetőségeik között. A sikertényezők mellett mindig felhívjuk a figyelmet a kockázatokra, az esetleges kritikus pontokra, a zsákutcákra, tévutakra is.

“Földre néző szemmel, égre néző lélekkel”, köszönettel vesszük érdeklődésüket, megkeresésüket!

Bejelentkezés, érdeklődés, időpont-egyeztetés: 

mail: info@karriercasting.hu