REHABILITÁCIÓ

FAV_IkonFeher

Szakmailag, emberileg egyaránt elkötelezett partnerek vagyunk a személyes, aktuális és valós esélyteremtés konkrét megvalósításában, az alábbi célok érdekében:

  • életkoruk, szociális helyzetük, született ill. szerzett sérültségük (megváltozott munkaképességűek) vagy más jellemzőik miatt tartósan hátrányos helyzetbe kerültek rehabilitációja,
  • sikeres és távlatokat adó be- illetve visszakerülés a munka világába,
  • képzésből vagy/és munkából kiesés esetén személyes kompetenciabázisra épülő fejlesztés.

Szakembereink pszichológus, grafológus, pedagógus diplomával, pályaválasztási, HR, munkaerő-piaci, szakigazgatási, sport- és alkotói múlttal, a versenyszférában 20 éves kiválasztási és beválási tapasztalatokkal, valamint krízisintervenciós felkészültséggel és gyakorlattal  rendelkeznek. Olyan specialisták, akik minden napjukat “éles terepen” töltik, ahol  felelősséggel és hatékonyan tudnak szakértői lenni a döntéshelyzetben lévőknek, döntnököknek. Munkánkra cégek, szervezetek vezetői éppúgy számítanak és számíthatnak, mint magánszemélyek.

A Karriercasting egyedülálló életpálya-rendszer és módszertan, melynek alapja az a bizonyított tény, hogy valamennyien az élet több területén tehetségesek és produktívak vagyunk.

Komplex, gyakorlatias (az aktuális egyéni kompetenciabázisból induló, a versenyszféra piaci igényeihez igazodó) szemléletmóddal, 20 év beválási tapasztalataival konkrétan, akár 12 órán belül válaszolunk a személyes életvezetést, életminőséget alapjaiban meghatározó kérdésekre és kihívásokra.

Minden esetben megvalósítható, variabilis, későbbi élethelyzet-váltásokkor is rugalmasan és biztonsággal alkalmazható alternatívákat nyújtunk.

“Földre néző szemmel, égre néző lélekkel” azért dolgozunk, hogy minél többen biztonsággal megtalálják helyüket és számításukat aktuális élethelyzet-lehetőségeik között. A sikertényezők mellett mindig felhívjuk a figyelmet a kockázatokra, az esetleges kritikus pontokra, a zsákutcákra, tévutakra is.

Munkánkat és szakmai programunkat a visszajelzések egybehangzóan hiánypótlónak, hasznosnak, alkalmazhatónak, s emellett rendkívül tanulságosnak, érdekesnek, izgalmasnak tartják, mellyel mindenkinek időben (16 éves kortól) találkoznia kellene. Vélemények itt olvashatók.

 

Bejelentkezés, érdeklődés, időpont-egyeztetés: 

mail: info@karriercasting.hu